iPhone XS

Al blijkt De iPhone XS, van het twaalfde iPhone generatie te zijn, en de opvolger blijkt te zijn van zijn voorloper de iPhone X. Heeft die een sterke behuizing en minimalistische design, zo kan het net bijna een identieke fotokopie te zijn van de iPhone X maar dan met een flink volle interne upgrade! Wil jij je iPhone x repareren in Breda lees dan snel verder.

 

Al blijven de formaten even groot, zitten er wel verschillen tussen, zo bied de iPhone XS toch een betere schermresolutie aan dan zijn voorganger de iPhone X. Zo is het dat de iPhone XS, meer werkgeheugen en een krachtigere processor aanbiedt, en een IP68 waterdicht-rating heeft ontvangen. In vergelijking tot de iPhone X, die een IP67-rating kreeg.

 

Ook zijn er veranderingen gekomen met de accucapaciteit, zo is het dat de iPhone XS, een accucapaciteit van 2.658 mAh heeft in tegendeel tot de iPhone X, die 2.716 mAh heeft. Toch is het dat de iPhone XS batterij een half uurtje langer meegaat!


Zou u meer willen weten over hoe het in zijn werking gaat of wilt u uw toestel laten nakijken? Dan komen onze ervaren en deskundige reparateurs van slag. Die hebben uw toestel binnen een oogwenk gediagnoseerd, waardoor u zo snel mogelijk weer kan genieten van uw toestel! Neem snel contact op met iPhone reparatie Plaza Breda.