Outdoor en actie in Frankrijk

Ben je nogal actief ingesteld? Dan zijn de actieve jongeren groepsvakanties Frankrijk een uitstekende keuze voor jou. Met keus uit maar liefst drie reisprogramma's kun je hier ongetwijfeld een actieve vakantie vinden die je zoekt. Voor mensen die nog geen echte ervaring hebben met outdoorsporten zoals raften, canyoning, rotsklimmen etc. hebben we de Frankrijk Actief reis. Ideaal voor wie wel adrenaline wil tijdens de vakantie, maar voor wie ontspanning ook een belangrijk doel is. Daarom, Frankrijk. En wel op een actieve manier en in groepsverband.

Actieve canyoningvakantie

Voor de jongeren die echt op zoek zijn naar actie is er zowel de speciale canyoningvakantie als een speciale actief PLUS variant van het reguliere programma. Hier zijn alle activiteiten net even iets intensiever, spannender en uitdagender en is daarmee ideaal voor jongeren die op zoek zijn naar een groepsreis die meer om de activiteiten draait. Tijdens deze groepsreizen Frankrijk verblijven we op een gezellige camping op loopafstand van het stadje Guillestre, waar vrijwel jaarlijks de tour de France langs komt.

Zomerkampen Frankrijk

Een prettige, gezellige omgeving en middenin de Franse Alpen op een gezellige camping. Dat zijn de ingrediënten voor deze outdoor jongerenkampen in de Alpen. Top activiteiten zijn inbegrepen bij de prijs en worden grotendeels door Nederlandstalige beroepsgidsen uitgevoerd. Raften, canyoning, rotsklimmen, maar ook andere spectaculaire activiteiten staan tijdens deze zomer kampen op het programma. De reisleiding ter plaatse zorgt er daarnaast voor dat ook de andere uurtjes goed gevuld worden met topactiviteiten. Een reis naar Frankrijk is altijd een goed idee!

 

 

Voor wie houdt van sportiviteit en actie is het reisprogramma's in Frankrijk een aanrader. Ga voor een unieke, avontuurlijke jongerenvakantie met een gezonde dosis variatie en sportieve inspanning. Deze vakantie is razend populair onder actieve jongeren die houden van sfeer, gezelligheid, een lekker klimaat en de nodige actie.